Whyte Lilja är en Stockholmsbaserad design- och brandingstudio med högprofilerade uppdrag för restaurang, hotell, kontor och bostäder. Med ett multidisciplinärt team inom arkitektur, design och branding tar Whyte Lilja ett helhetsgrepp kring det arkitektoniska uttrycket, men också hur storyn bakom miljön berättas för att bygga marknadens mest ledande och inspirerande varumärken.

WL Branding

WL startades med ambition att nyttja kraften i att förena design och arkitektur med strategisk branding. Som pionjärer inom brandinguppdrag för progressiva bostadsutvecklare har vi byggt unika insikter och processer som vi nu framgångsrikt överför på platser och kommersiella fastigheter. Genom att strategiskt utveckla design, upplevelser, service och funktioner till kommersiellt starka varumärken, är WL idag ledande inom skapandet av platser som blir valda framför andra.

WL Branding erbjuder en unik helhet. Från varumärkesplattformar och identitetsutveckling till marknadskommunikation – grafisk identitet, visualiseringar, kampanjer (print och digitalt) och PR.

WL Design

Under åren har vi haft förmånen att ägna oss åt en hel del renodlade designuppdrag som privata bostäder, kontor, kommersiella fastigheter, hotell och restauranger. Hos WL arbetar några av Sveriges mest talangfulla designers och inredningsarkitekter, alla med höga krav på kreativ höjd och en kvalitativ projektering.

WL Design levererar allt från designkoncept till byggritningar, möbelformgivning samt styling.